Товари з позначкою Bonus icon product приймають участь
у бонусній програмі.
Реєструйтеся та отримуйте знижки

Як перевірити при покупці чи був активований iphone?

Как проверить срок официальной гарантии iPhone от Apple, активация айфон

iPhone - один з бажаних телефонів більшої половини населення. Його унікально-лаконічний дизайн в комплексі з високою продуктивністю створили великий попит. З ним же виріс і сірий ринок, на якому можна купити вже активований айфон без офіційної гарантії.
Багато користувачів не знають про існування такого ринку і стають жертвою нечесних продавців. Які видають активований телефон за новий.
Сьогодні ми хочемо поділитися з вами двома способами, як перевірити чи був активован iphone і як дізнатися термін офіційної гарантії від Apple.

У чому різниця між включенням і активацією айфон

Як взагалі активований айфон може потрапити в руки покупця? У сфері продажів Apple техніки, зокрема iPhone існують неофіційні компанії (простіше кажучи перекупники), які змушені при перевозі айфонів на митниці видавати за свій пристрій або активувати його тим самим розірвавши контракт в односторонньому порядку з оператором мобільного зв'язку.

Виходячи з цього Ви можете потрапити на перекупа, який продасть вам активований айфон за ціною нового. А тепер відповімо на питання в чому різниця між активованим і включеним.

Просто включення айфона не приведе до його активації. Активація айфона відбувається в тому випадку, якщо пристрій зі вставленою сім-картою підключився до інтернету.

Як приховати дані активації iphone?

На щастя необізнаних всіх цих тонкощів покупців, приховати або видалити дату активації пристрою неможливо. Саме дата активації iphone служить для компанії Apple показником використання пристрою. З моменту, як ви активували свій айфон починається відлік гарантії гаджета.

При покупці айфона запитайте у продавця серійний номер і дотримуючись інструкції нижче перевірте активовано пристрій.

Як перевірити новий айфон на предмет активації?

  1. Перейдіть на Оф.сайт компанії Apple
  2. У рядок введіть серійний номер, який ви можете знайти на коробці (якщо вона запечатана). Або на екрані включення айфона, в нижньому правому куті буде значок ⓘ Натиснувши на який, ви побачите IMEI або серійний номер
  3. В результаті перевірки повинна висвітитися наступна інформація (дивіться фото). Це означає що айфон не активований!


Як перевірити, що залишилося гарантію на активованому айфон?

  1. Перейдіть на Оф.сайт компанії Apple
  2. У рядок введіть серійний номер, який ви можете знайти на коробці (якщо вона запечатана). Або перейшовши в налаштування → основні → про цей пристрій
  3. У третьому пункті «Право на обслуговування і ремонт» має бути написано «Надається»

Термін гарантії айфона закінчився

  1. Перейдіть на Оф.сайт компанії Apple
  2. У рядок введіть серійний номер, який ви можете знайти на коробці (якщо вона запечатана). Або перейшовши в налаштування → основні → про цей пристрій
  3. У другому пункті буде вказано, що термін гарантії минув. Це означає, що це бу телефон, який не може бути обслужений при поломці офіційним сервісом Apple


Навіть якщо ви не маєте розширених знань в області Apple iPhone. Дотримуючись наших інструкцій, Ви зможете купити новий, не активований айфон. І не стати жертвою недобросовісних продавців.

У кошику немає товару

Додати аксесуари
Захист екрану
Чохли
Навушники
Аксесуари
Замовити дзвінок

Заявка на виїзний ремонт