Товари з позначкою Bonus icon product приймають участь
у бонусній програмі.
Реєструйтеся та отримуйте знижки

Що впливає на стан акумулятора iPhone

Что влияет на состояние аккумулятора iPhone

Популярні моделі айфонів комплектуються літій-іонними акумуляторами, позбавленими ефекту пам'яті. З огляду на те, що iPhone є досить функціональним гаджетом, природна швидка розрядка батареї може бути наслідком досить інтенсивної експлуатації смартфона. Однак, на стан акумулятора впливають і інші фактори.

фактори впливу

Крім природних причин, на старіння акумуляторної батареї Айфона впливають:

- Температура навколишнього середовища. Оптимальним вважається діапазон від 16 до 22 градусів. Якщо рівень температури виходить за верхню межу, то батарея втрачає свою ємність, а якщо долає нижній, то дуже швидко розряджається. Найбільш руйнівними є різкі і суттєві зміни температурних показників.

- Користування старими версіями ПЗ, без періодичного оновлення. Слід моніторити і зміст і обсяги фонових процесів. Для цього, варто періодично проводити діагностику гаджета, яку в Харкові можна довірити фахівцям компанії КУБ. Вони перевірять не тільки адекватність функціонування ПО, але всю начинку смартфона. Це може допомогти виявити і можливі приховані загрози, ще не проявили себе в повну силу.

- Стан друкованої плати. Її пошкодження викликає проблеми з електроживленням. В цьому випадку, батарея може бути і в хорошому стані, але це теж явний привід для відвідин сервісного центру.

- Проникнення в Айфон вологи, що може привести не тільки до проблем з акумулятором, але і з іншими складовими телефону.

ознаки проблеми

Явними ознаками того, що акумулятор iPhone вимагає заміни, можна назвати:

- Різке відключення смартфона, при рівні заряду в 30-40%. Це часто трапляється при перегляді відео або в процесі гри.

- Падіння рівня зарядки, в момент включення гри, будь-якої програми, відео або просто при включенні гаджета.

- Айфон перестає заряджатися, хоча цілісність порту для адаптера, кабелю і зарядного пристрою, а також контролера харчування, викликає сумнівів.

- Акумулятор починає роздуватися, що вже є свідченням серйозної проблеми. Це говорить про початок в батареї необоротних хімічних процесів, супроводжуваних виділенням газів, які чинять тиск на оболонку акумулятора. Це особливо помітно на задній кришці телефону. Такі процеси можуть призвести до пошкодження та інших компонентів смартфона, з туманною перспективою їх ремонту. Тому, при найменших натяках, на такі прояви, слід відразу звернутися в сервісний центр компанії Куб в Харкові.

Знос акумулятора в айФоні значно звужує його функціональні можливості, якими він так славиться. Тому, не потрібно тягнути з його заміною. До того ж, крім відновлення повноцінної працездатності гаджета, це дозволить попередити несподіване виникнення багатьох інших проблем, що тягнуть за собою чималі витрати на ремонт улюбленого смартфона.

У кошику немає товару

Додати аксесуари
Захист екрану
Чохли
Навушники
Аксесуари
Замовити дзвінок

Заявка на виїзний ремонт