Товари з позначкою Bonus icon product приймають участь
у бонусній програмі.
Реєструйтеся та отримуйте знижки

Порівняння iPhone XR і 11

Какой айфон выбрать: XR или 11, сравнение

У цій статті хочемо поділитися з вами самими головними відмінностями iphone xr і 11 щоб полегшити і прискорити Ваш вибір в покупці нового девайса.
Хочеться зробити невеличкий відступ і згадати про ту кількість негативу і суперечок, які зібралися серед apple шанувальників, які палко обговорюють ці дві моделі айфонів. Одні дотримуються позиції залишитися зі своїм добрим і надійним XR. Інші ж навпаки скоріше поспішають купити iphone 11 і показати цього двухокого монстра своїм друзям.
Ми ж не будемо займати чиюсь сторону, а просто поділимося з вами порівнянням головних переваг. Поїхали!

Який айфон вибрати: XR або 11?

Щоб не додати нічого від себе і не спиратися на своє судження і думку ми звернулися до самого виробника і ось, що він нам говорить

Колір
У обох кандидатів по 6 кольорів, але кожна модель має свою родзинку. У разі iPhone XR це яскравий синій і кораловий. iPрhone 11 навпроти став володарем ніжно фіолетового і зеленого. До слова, якщо з синім і кораловим все зрозуміло, то ось вибір між фіолетовим і зеленим забрав не одну годину у бажаючих мати 11 айфон.

Обсяг пам'яті
iPhone XR пропонує два варіанти на 64 і 128 ГБ. iPhone 11 додав третій варіант на 256 ГБ

 

Корпус

Процесор

Батарея і вологозахист
Для кого-то це може бути значною відмінністю тому ми згадаємо про те, що в iPhone XR захист від бризок, води і пилу IP67 у 11 айфона на одне покоління вище IP68 що дозволяє занурюватися до 2 метрів

Дисплей

Розміри і вага
Ідентичні у обох моделей:

  • довжина 150,9 мм
  • ширина 75,6 мм
  • товщина 8,3 мм
  • вага 194 г

Камера

Зйомка відео

Фронтальная камера

Підсумок
Ми постаралися надати порівняння найголовніших параметрів, на які в першу чергу звертається увага при виборі. І все ж як кажуть: на смак і колір товариша немає. Тому варто оцінювати і відштовхуватися тільки від своїх можливостей і цілей для, яких необхідна покупка iphone xr або 11. А далі вже справа техніки, приходьте до нас в магазин і забирайте свій iphone!

У кошику немає товару

Додати аксесуари
Захист екрану
Чохли
Навушники
Аксесуари
Замовити дзвінок

Заявка на виїзний ремонт