Товари з позначкою Bonus icon product приймають участь
у бонусній програмі.
Реєструйтеся та отримуйте знижки

Чим відрізняється iphone new від original?

Чем отличается iphone new от original: купить айфон Харьков

Маючи бажання купити новий айфон, на нашому сайті Ви можете побачити дві варіації товару iPhone new і iPhone original. В чому різниця: чому original дешевше ніж new?

 

Купити новий iphone в Харкові

Купуючи iphone c позначкою new, ви отримуєте повністю запакований телефон. Він не включався з моменту випуску на конвеєрі Apple! При покупці телефону наш менеджер покаже вам на офіційному сайті за IMEI що айфон не активований.
В силу того, що почастішали випадки продажу активованих айфонів під виглядом нових. Ми написали для вас статтю «Як перевірити при покупці чи був активований iphone

Купити оригінальний айфон в Харкові

Якщо вас спокусила більш низька ціна на iphone original, ми вас чудово розуміємо. Адже це відмінний варіант купити новий, оригінальний айфон за низькою ціною. Так в чому ж підступ?
Підступу немає! iPhone original - це телефони, які використовувалися тільки для демонстрації! Коли хтось цікавився цією моделлю айфона, його діставали з коробки, включали, показували як він працює, вимикали і повертали назад в коробку. З ним ніхто не ходив, з цього ніяких навіть дрібних слідів використання немає. Повністю оригінальний телефон в новому стані, тільки у відкритій коробці і включався для демонстрації.

У комплекті такого айфона йде:

  • сам телефон
  • коробка
  • оригінальний зарядний пристрій
  • кабель
  • скріпка

Оригінальні навушники Ви можете купити окремо по необхідності.
Перевага покупки original айфона в тому, що він на кілька тисяч гривень дешевше ніж новий, але при цьому в ідеальному стані і ніколи не використовувався іншим користувачем.

Купити бу айфон в Харкові

Також хочемо звернути вашу увагу на третю категорію телефонів на нашому сайті - айфон, який бував у використанні в іншої людини (коротко: б/у)

Зустрічаються телефони в ідеальному стані або з невеликими слідами використання. Всі айфони проходять ретельну перевірку! Ми не продаємо:
  • відновлені
  • потопельників
  • не оригінал
Ви можете прийти в наш магазин і особисто переконатися в повній працездатності айфона, після чого прийняти рішення про покупку.
 
Важливою перевагою нашого магазину є те, що ми не пропадаємо після продажу телефону і не змінюємо назву магазину, як це роблять інші. Вже понад 5 років наш магазин радує своїх покупців оригінальною продукцією. Про це свідчать відгуки в нашому інстаграм, на сайті або гугл візитці.
 
Залишилися питання? Зв'яжіться з нами за вказаними номерами в цьому розділі.

У кошику немає товару

Додати аксесуари
Захист екрану
Чохли
Навушники
Аксесуари
Замовити дзвінок

Заявка на виїзний ремонт